Цікаво

Политическая ситуация изменилась. Суд постановил вернуть украинское гражданство епископу РПЦ

Написано Ткачик Олеся

Окружной административный суд Киева обязал Государственную миграционную службу вернуть украинское гражданство епископу Украинской православной церкви Московского патриархата Гедеону (Юрий Харон).

В постановлении суд обязывает должностных лиц Управления ДМС в Волынской области внести в соответствующие реестры сведения об отмене решения о лишении гражданства Харона и возместить ему денежные расходы на судебный сбор.

«Оскільки пан Харон не приховує свого іноземного громадянства (він має, принаймні, два паспорти — Росії та США) — за українськими законами він громадянином України не може бути, і свого часу був позбавлений такого статусу, у в’їзді в країну йому було відмовлено. Але політична ситуація помінялася, і тепер РПЦ бере реванш. Суддя Погрібніченко постановив повернути громадянство України Гедеону. Гедеон відомий тим, що вважає територію Національного історичного музею своєю, за часів Януковича там збудував нелегальну споруду і виношує плани очолити усе українське православ’я. Звісно, адепт русского міра, його друзі воюють в «ЛДНР» проти нас. Скоро цей московський церковник може повернутися і далі буде тероризувати і нищити головний український історичний музей», — пишет в Фейсбуке политик Игорь Луценко.

Вітаю нову владу — скоро вона буде розбудовувати країну разом з відомим ієрархом РПЦ Гедеоном на прізвище…

Posted by Igor Lutsenko on Thursday, September 19, 2019

Комментарі Facebook

Об авторе

Ткачик Олеся

Присоединяйтесь к нам на Facebook!

Если вам понравилось, — подписывайтесь на наши новости в Facebook