в Україні

Не всі ходять у рожевих окулярах. Є українці, які готові об’єднатися заради захисту державних інтересів — Гай

Написано Ткачик Олеся

Громадські акції, які вимагають від президента зупинити капітуляцію, діють. Про це у Фейсбуці пише волонтер Мирослав Гай.

«Так чи інакше, але така форма протесту діє. Були спроби зірвати акцію, розголос про яку вже йшов тиждень. В результаті президент все ж таки не підписав жодних документів, які б гарантували росіянам виконання їх умов, а також виступив із контр-заявами, які спростовують заяви МЗС. Все це є прямим наслідком тиску громадянського суспільства», — відзначив Гай.

Окрім того, за його словами, публічні звернення до президента висвітлюються журналістами і допомагають українцям краще зрозуміти, що відбувається у державі.

«Вже сам факт того, що на акцію прийшло в рази більше людей та доєдналися відомі особистості та інтелектуальні еліти говорить про те, що далеко не всі ходять у рожевих окулярах щодо дій нової влади. Є українці, які готові об’єднавшись, не озираючись на політичні, естетичні чи ідеологічні уподобання, встати на захист державних інтересів у скрутний для України час.

Чергова акція "Ні Капітуляції" пройшла успішно.Зібралося ще більше людей ніж минулого разу.Звернення до Зеленського…

Posted by Myroslav Hai on Thursday, September 19, 2019

Комментарі Facebook

Об авторе

Ткачик Олеся

Присоединяйтесь к нам на Facebook!

Если вам понравилось, — подписывайтесь на наши новости в Facebook