в Україні

Дивна позиція. Сивохо хоче, аби мешканцям окупованих територій почали платити пенсії

Написано Ткачик Олеся

Пріоритетними питаннями для вирішення нового радника секретаря РНБО Сергія Сивохо є не посилення боєздатності української армії чи покращення умов життя у «сірій зоні», а забезпечення сталого фінансування окупованих територій. Про це у Фейсбуці пише Павло Розенко.

«Виявляється, що саме головне для новопризначеного чиновника РНБО — це забезпечити стале фінансування окупаційної влади на захоплених українських землях. Допомогти, так би мовити, «маладим рєспублікам» швидше «стати на ноги», профінансувати їх бюджетну сферу, «армію». І все це, на думку Сергія Сивохо, безумовно треба зробити за рахунок державного бюджету України! Як зробити? Та просто розпочати виплату пенсій на окупованих територіях. Без верифікацій отримувачів, «мертвим душам» тощо. Рік немає про тебе жодних данних в українському пенсійному фонді? Живий ти, мертвий, може воюєш в лавах так званих «армій ЛНР-ДНР», неважливо. Пенсійний фонд України все профінансує», — пише Розенко.

Окрім того, він вважає дивною позицію Сивохо, який «роздає на горіхи» міністерствам, які не платять пенсії мешканцям окупованих територій.

ІНТРИГА 2.0‼️‼️Як ви думаєте чим перейнявся новопризначений радник секретаря ради нацбезпеки і оборони України…

Posted by Павло Розенко on Wednesday, October 23, 2019

Комментарі Facebook

Об авторе

Ткачик Олеся

Присоединяйтесь к нам на Facebook!

Если вам понравилось, — подписывайтесь на наши новости в Facebook