в Україні

Відгомін «какой разніци» — Тягнибок про реакцію Ізраїлю та Польщі на марші Бандери

Написано Ткачик Олеся

Критика послів Ізраїлю та Польщі маршів із нагоди Дня народження Степана Бандери – це лише перший відгомін політики «какой разніци» проголошеної президентом Володимиром Зеленським. Про це у Фейсбуці пише лідер «Свободи» Олег Тягнибок.

«У світі рахуються тільки з сильними — слабких душать. Як кажуть українці: «на похилу вербу й коза скаче», — відзначив політик.

Разом з тим, він відзначив, що українці поважають право громадян Польщі й Ізраїлю бути патріотами своїх держав, право шанувати своїх героїв.

«Але очікуємо на таку ж саму повагу. Тому не смійте ставити нас перед вибором, хто наші герої! І не ризикуйте називати наші землі «окупованими територіями Польщі». Бо можемо й нагадати вам про Надсяння, Підляшшя, Холмщину, Лемківщину і Західну Бойківщину. Очевидно, що чекати адекватної реакції на ці випади від влади марно. Але це не означає, що українці беззахисні. Знайте: ми не мовчатимемо й адекватно реагуватимемо на провокативні дії політиків інших держав, які зазіхають на наші території і на українську гідність, принижуючи наших Героїв», — відзначив Тягнибок.

Про істеричну антиукраїнську заяву послів Ізраїлю та Польщі.1. Це лише перший відгомін політики «какой разніци»…

Posted by Олег Тягнибок on Friday, January 3, 2020

Комментарі Facebook

Об авторе

Ткачик Олеся

Присоединяйтесь к нам на Facebook!

Если вам понравилось, — подписывайтесь на наши новости в Facebook