Геращенко хочуть відсторонити від роботи в ВР за слова про «зелених чоловічків»

Фракція «Європейської солідарності» у Верховній Раді вимагала проголосувати відсторонення від 5 засідань депутатки Галини Третьякової, яка минулого місяця раділа смерті колеги Антона Полякова. За словами нардепа Володимира Ар’єва, це та сама Третьякова, у якої діти «неякісні», а учасники бойових дій мають отримувати пільги лише якщо «щось втратили на війні».

«В результаті Третьякова прямо в залі влаштувала публічну сцену Арахамії і… Завтра на голосування виносять відсторонення Ірини Геращенко! Я не жартую! Вони реально це запланували! За що? Тримайтеся міцніше. Понад два роки тому Геращенко назвала слуг зеленими чоловічками. Ще раз. Два роки тому Іра назвала слуг зеленими чоловічками і вони аж тепер хочуть відсторонити її від участі в парламентських засіданнях, щоб якось відбилити чи відтінити Третьякову!

Я розумію, що розум це річ не наживна, а про ефект Стрейзанд ніхто серед зелених чоловічків не чув, проте тепер я інакше їх і не уявляю. Зелені чоловічки! Малоадекватні. Шкода, що волею більшості громадян, вони несуться в прірву і тягнуть за собою усіх — і причетних, і ні», — написав у Фейсбуці нардеп.

Комментарі Facebook
Свiжi пости