Храбрости хватил лишь на год. Зеленский дал интервью четырем телеканалам

Президент Владимир Зеленский дал интервью четырем телеканалам, которое покажут вечером 22 октября.

«Владимир Зеленский дал интервью четырем украинским каналам. Обсудили все важные вопросы: от глобального вызова COVID-19 до запущенных украинских проблем, как, например, борьба с коррупцией и тяжесть реформирования секторов», — сообщила пресс-секретарь президента Юлия Мендель.

Она добавила, что это интервью открытое, почти без планирования, без ограничений или цензуры – «фактически, самое открытое интервью президента Украины».

«Еволюція Президента» від 14 годинного марафону, до «ексклюзивних інтерв’ю» обмеженому колу журналістів. Напевно наступного разу Президент буде відповідати на питання, які йому завчасно підготує прес-служба…. разом з відповідями? І транслюватись це буде навіть не в прямому ефірі, а під запис, щоб зайве встигнути прибрати. Прикро, що сміливості та рішучості Володимира Зеленського вистачило лише на рік і за цей час він перетворився в слабкого «керівника», яким вдало маніпулює власне оточення та прес-служба. Ваша сила, пане Президенте, була в Вашій відкритості. Вам могли пробачити непрофесійність та відсутність знань щодо базових речей, які визначають сьогодення та майбутнє країни. Вам вірили, бо на початках Ви зібрали непогану команду довкола себе. А тепер Ваша ж прес-служба через недолугі інтерв’ю виключно олігархічним обраним каналам підкреслює Вашу слабкість та СТРАХ. Не бійтесь, бо Вас готові підтримати люди, якщо і КОЛИ Ви забажаєте бути реально сильним. Інакше, тепла ванна Януковича неминуче залишить Вас на обочині історії», — написала в Фейсбуке политик Виктория Войцицкая.

Комментарі Facebook
Свiжi пости