Інсталяцію на Алеї Героїв Небесної Сотні організував Мінкульт – Луценко

Інсталяцію часів Радянського Союзу на Алеї Героїв Небесної Сотні організував міністр культури Олександр Ткаченко, про це у Фейсбуці пише колишній нардеп Ігор Луценко.

Українська правда з посиланням на Музей Революції гідності повідомила, що саме відомство Ткаченка є організатором даної інсталяції.

«Цікаво, чи звільнить Зеленський Ткаченка за цей скандал?  Адже в самому Офісі Президента були змушені виправдовуватися і обіцяти «переглянути творчу концепцію».  Більше того, якщо виходити з наявних даних, саме Мінкульт непрофесійно підійшов до справи, не повідомив належним чином про свою інсталяцію нікого – ні КМДА, ні навіть балансоутримувача території – Музей Революції Гідності. І коли вибухнув скандал, то подію коментували усі: Офіс Президента, Музей, Кличко; а от винуватець банкету – Олександр Ткаченко і його відомство – сиділи тихо, як в рот води набрали. Ніби вони не при ділах… Замість того, щоб чесно визнати помилку, і взяти удар на себе, змусили виправдовуватися піарників Зеленського», — відзначив Луценко.

На його думку, Зеленський прекрасно зрозумів, хто його підставив.

Комментарі Facebook
Свiжi пости