Порошенка звинуватили в розповсюдженні фейку про його годинну зустріч з Блінкеном

В Україні з офіційним візитом перебуває Держсекретар США Ентоні Блінкен. Спершу він провів зустріч з головами парламентських фракцій. Разом з тим, прес-служба «Європейської солідарності» повідомила про те, що Блінкен мав зустріч із екс-президентом Петром Порошенком.

«Ось так фальшуються новини. Не було ніякої «годинної зустрічі Порошенка з Блінкеном». Була зустріч представників депутатських фракцій ВР із Блінкеном та Нуланд. На зустрічі були присутні з української сторони Голова ВР Д.Разумков, Д.Арахамія («Слуга народу»), Ю. Тимошенко («Батьківщина»), П.Порошенко («Європейська Солідарність»), О.Осадчук («Голос»), Ю.Бойко («ОПЗЖ»). В цій новині, як в краплині роси відображається вся медійна стратегія Порошенка: маніпуляція і неправда, маніпуляція і неправда. А про те, що це була зустріч керівників фракцій з Блінкеном та Нуланд написано в кінці статті «маленьким шрифтом», — відзначив нардеп Сергій Власенко.

На повідомлення від «Європейської солідарності» також звернув увагу нардеп Богдан Яременко.

«Ну, і якщо вже зовсім на чистоту, то за підтримки партії Європейська солідарність відбувся візит в Україну держсекретаря США Е.Блінкена, запланований президентом Порошенком ще у 2015 році. Для тих, хто не слідкує, поясню: П.Порошенко взяв участь у зустрічі держсекретаря США з лідерами фракцій парламентських партій. Партія ЄС для ілюстрації фейкової новини використовує фото 2015 року», — відзначив нардеп.

Комментарі Facebook
Свiжi пости