Вигороджує Зеленського? Медведчук заявив, що його літак просто забирав із Оману доньку

Народний депутат, кум російського президента Путіна Віктор Медведчук заявив, що його літак прилетів в Оман в той час як там перебував президент Володимир Зеленський із сім’єю тому, що саме там відпочивала його донька.

Медведчук каже, що літак просто забрав його доньку. А те, що в той час там перебував президент України – просто спів падіння, відзначив політик.

«На мою думку Медведчук вигороджує Зеленського і Суркова, але добре, що визнає факт перебування своїх літаків в Омані. Все інше співпало — що не ясно? Співпало, що літак Медведчука і Зеленський були одночасно в Омані. Співпало, що готель в якому був Зеленський і російське посольство поруч. Співпало, що Медведчук є кумом Путіна і, звісно ж, знайомий з Сурковим. Співпало, що Сурков вів неофіційні переговори з Єрмаком, який також прилетів до Оману. А також… Співпало, що і дружина, і теща президента були в Омані разом з Єрмаком, який забезпечував переговори, звісно ж, з оманцями. Співпало, що султан Оману був при смерті останні дні життя. Так співпало! Не чіпляйтесь до Зеленського — дайте Володі працювати, порохоботи кляті», — написав у Фейсбуці політолог Віктор Уколов.

Комментарі Facebook
Свiжi пости