в Україні

Приниження звичайних громадян – експерт про флеш-моб на медведчуківських каналах

Написано Ткачик Олеся

На медведчуківських каналах сьогодні флеш-моб: ведучі, політики, експерти виходили на ефіри з позаклеюваними чи позав’язуваними ротами, ба навіть більше: роти позаклеювали навіть найманій аудиторії студій. Про це у Фейсбуці пише політтехнолог Олексій Голобуцький.

«Ну, з ведучими ясно — вони за роботу непогані гроші отримують. З експертами й політиками теж ясно: і утримання, і доступ до медіа (підозрюю, що тих, хто сьогодні не з’явився чи не заклеїв рота, на ефір будь-якого з медведчуківських каналів вже ніхто не пустить). Але заклеювати роти звичайним людям, що за 150 грн сидять в студії і зображують масовку?! Це вже геть за межею пристойності. Це банальне приниження звичайних громадян. Навіть якщо ті самі погодились», — вважає експерт.

За його словами, йому подобається такий флеш-моб.

«Пропоную зробити марафон безстроковим. Тоді навіть можна буде і не закривати ці телеканали. Телевізійники продовжать отримувати зарплати, однак шкоди від того суспільству й державі вже не буде. А деякі ведучі, будемо чесні, від закритого рота тільки виграють», — додав експерт.

На медведчуківських каналах сьогодні флеш-моб: ведучі, політики, експерти виходили на ефіри з позаклеюваними чи позав'…

Posted by Алексей Голобуцкий on Wednesday, October 2, 2019

Комментарі Facebook

Об авторе

Ткачик Олеся

Присоединяйтесь к нам на Facebook!

Если вам понравилось, — подписывайтесь на наши новости в Facebook