в Україні

Я вас не боюсь – співачка Аліна Паш говорить, що почала отримувати погрози

Написано Ткачик Олеся

Співачка Аліна Паш заявила, що їм почали погрожувати після того, як вона виступила під час виконання урочистого гімну на День незалежності України.

«Погрожувати моїм рідним та мені у Вас права немає. За Законом України Ви нестимете за це кримінальну відповідальність. Але якщо Ви все ж думаєте, що побиття жінки змінить ситуацію в країні — приходьте сьогодні після концерту. Ви знаєте де Я буду. Я хочу, щоб Ми подивилися один одному в очі. Я вас не боюсь. Бо на моєму боці правда і на моєму боці любов. Любов до України і мільйонів щирих сердець моїх братів та сестер», — написала в Фейсбуці Аліна Паш.

Також вона відзначила, що із проектом Alina Pash вона жодного разу не виступала в Росії чи на окупованих територіях. Правда, додає, що, дійсно, в 2017 році була на території РФ в особистих справах.

«Я була на території Росії, як приватна особа. Так, я зробила фото зі світшотом «KYIV» на Червоній Площі. Тому що вважаю, що саме так має англійською писатися назва української столиці. Київ, не Кієв. У 2015 році я була на території Криму із музикантами з візитом до родичів членів команди у яких було весілля. Якщо я порушила законодавство України — готова відповідати за законом, але не готова відповідати перед суспільством як артист», — написала Паш.

Окрім того, вона додала, що мапа України виглядає для неї сьогодні так само, як вона її вивчала у 1-му класі.

Цей пост написано не для друзів. Вони і без того знають мою позицію, розуміють дії та чують слова пісень. Цей пост…

Posted by Alina Pash on Wednesday, August 28, 2019

Комментарі Facebook

Об авторе

Ткачик Олеся

Присоединяйтесь к нам на Facebook!

Если вам понравилось, — подписывайтесь на наши новости в Facebook