У Київ приїхав сепаратист «Недовес», щоби захищати столицю від «радикалів» — блогер

До Києва приїхав луганський сепаратист Недовес, щоби захищати столицю від С14 та інших радикалів. Про це у Фейсбуці пише блогер Сергій Іванов.

«Абсолютно кончений зрадник, один з двигунів «руської весни» на Луганщині, хедлайнер сепаратистських сесій Луганської облради, підписант звернення до «братського російського народу», багаторічний резидент «Миротворця» Під час війни колаборував з окупантами, сприяв проведенню сепаратистського референдуму, брав участь у нарадах з сепаратистськими ватажками, на його заводі ремонтувалася російська військова техніка, мав зносини з російським воєнпромом, не вилазив з Москви. Активно співпрацював з репресивними органами «ЛНР», доносив на проукраїнських активістів та їх близьких, щільно працював російськими пропагандистами», — пише Іванов.

За його словами, у 2016-му він був фігурантом кримінального провадження про відмивання грошей, яке за хабар поховало колишнє керівництво військової прокуратури.

«Якщо такі кадри стікаються до Києва, значить тут щось планується — це вже очевидно. З одного боку, це погано, оскільки демонструє абсолютну імпотентність правоохоронної системи, з іншого — ми готові до зустрічі з такими персонажами набагато краще, ніж п‘ять років тому. Ви думали, що «руська весна» — це десь? Зустрічайте», — пише Іванов.

Комментарі Facebook
Свiжi пости